Intra

Som forælder, elev og ansat kan du her komme videre til Forældre-, Elev- og PersonaleIntra.

ForældreIntra

I ForældreIntra kan du som forælder følge med i dit barns hverdag og livet på skolen. Du har adgang til dit barns læring via ugeplaner og lektier og kan let kommunikere med skolens lærere.

ElevIntra

I ElevIntra har eleverne deres egen indgang til skolen og klasseværelset. De har adgang til bl.a. deres fag og undervisningsforløb, ugeplaner, lektier og skema. Derudover kan eleverne arbejde med og samarbejde om de undervisningsaktiviteter, som læren har planlagt.

PersonaleIntra

PersonaleIntra er et lukket forum, hvor skolens personale har adgang til værktøjer til kommunikation, videndeling og læring. I PersonaleIntra ligger alle skolens værktøjer og informationer samlet ét enkelt sted.