Dagligdag og traditioner

Dagligdagen på Langå Skole har rytme, men er også afvekslende. Vi fastholder mange traditioner.

Halvdelen af året starter dagen med morgensang for 0.-6. klasse.

Derefter forløber dagene efter det fastlagte skema.

Traditioner

Den sidste dag før efterårsferien afholder vi skolernes motionsløb. Der afholdes ligeledes en idrætsdag i juni for 0.-8. klasse. Eleverne i overbygningen kan deltage i en sportsturnering i efteråret sammen med andre skoler.

Den sidste dag før juleferien går vi i kirke – først de yngste elever, dernæst mellemgruppen, til slut de ældste elever, som begynder dagen med hygge i deres klasser. De yngste og mellemgruppen slutter dagen med fælles afslutning i festsalen.

Kort tid før de mundtlige prøver begynder fejrer afgangseleverne ”sidste skoledag”. Dette plejer at være en festlig dag med karameller til de yngre elever og fælles underholdning på boldbanerne.

I marts måned opfører skolens valghold årets musical.

I foråret afholdes skolefest fordelt på to forskellige ”fester”; en for 0.-4. klasse, hvor forældrene inviteres med, og en ”diskoteksfest” for 5.-6. klasse.

Den sidste onsdag før sommerferien er der idrætsdag for 0.-8. klasse.

Den sidste dag før sommerferien holdes afslutning for 0.-8. klasse. Eleverne mødes i deres klasser, og der sluttes med fælles afslutning i festsalen.